Edward begrijpt er niets van: ‘Total liet zich super zien’

“Ik had nog wel speciaal het korte jasje van Hans Peter geleend”, zegt Edward Gal als hij de punten voor zijn crack Glock’s Total U.S. heeft gehoord. “Ik dacht: we kunnen ons best laten zien, maar nu begrijp ik niet helemaal wat de juryleden willen.”

Gal was niet de enige die er niets van begreep, dat gold voor iedereen die de halve finale van de Pavo Cup voor zesjarigen had gevolgd. Inclusief Edwards concurrente Dinja van Liere, die Total U.S. opleidde.

Best moeilijk

“Het was best wel moeilijk om hem te zien lopen”, vertelt Van Liere die eerder dit jaar met pijn in haar hart afscheid moest nemen van de hengst die zij met zoveel succes had voorgesteld in de hengstencompetitie. “Maar aan de andere kant was het ook geweldig om hem nu zó onder Edward te zien. Super! Deze uitslag is niet goed te volgen.”

Belangrijkste

Edward Gal kan er nog niet over uit. “Total U.S. biedt zoveel aan, hij doet zó z’n best, in alle drie gangen… Ach, we hebben heerlijk gereden, Total heeft zich super laten zien, dat is eigenlijk het belangrijkste.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.