Edwina Tops-Alexander terug in het zadel

Edwina Tops-Alexander met California Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Ruim een maand geleden bevielen Edwina Tops-Alexander en haar man Jan van hun dochter Chloe. De Australische amazone zit sinds kort weer in het zadel van haar springpaarden en zal haar rentree maken op het CSI in Lausanne dit weekend. In Rome, het volgende weekend, zal Tops in de eerste zware rubrieken te zien zijn.

In een interview met Equestrian Australia vertelt Edwina Tops over moeder zijn en haar toekomst plannen. Chloe is ongeveer anderhalve maand oud en Tops geniet van elk moment: “Zij is ontzettend lief en ze is een echte mix van Jan en mij. Ze weet echt wat ze wil!”

Deel van de paardenfamilie

“Alle paarden hebben Chloe al ontmoet”, vertelt Tops verder, “Ik ben net terug in Valkenswaard en ze is al een deel van de paardenfamilie.”

Rentree in Lausanne

Edwina Tops zit weer in het zadel en heeft de eerste sprongen al weer gemaakt. De paarden zijn in training gehouden en een aantal van hen, zoals de KWPN-merrie California (v. L’Esprit) werden door stalruiter Alberto Zorzi uitgebracht. Met de merrie won Tops de 5*GP van Parijs in maart. In Lausanne maakt de Australische haar rentree.

Bron Equestrian Australia/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.