Ga naar hoofdinhoud

Ehning, Brash en Allen openen CSI de Peelbergen-Tour

Een aantal van ’s werelds beste ruiters hebben zich aangemeld voor de drieweekse Spring Tour op De Peelbergen, die donderdag 29 maart in Kronenberg van start gaat. Daaronder Marcus Ehning, Scott Brash en Bertram Allen.

De CSI Spring Tour biedt een totale prijzenpot van 300.000 euro met de mogelijkheid om in totaal zes Longines Ranking proeven te starten. Als extraatje stelt het Equestrian Centre de Peelbergen samen met Böckmann een trailer ter beschikking. Deze wordt aangeboden aan de ruiter die de meeste punten over vier Ranking proeven behaald.

Primeur vijfjarigen

De primeur om vijfjarige paarden te kunnen starten in de youngster tour, trekt veel ruiters aan. Zij die niet op de wachtlijst staan kunnen zich meten met topruiters uit binnen- en buitenland. Zo verschijnt de Duitse ruiter Marcus Ehning aan de start, net als de in Duitsland woonachtige Ier Bertram Allen. Deze brengt onder andere twee van zijn toppaarden, Hector van D’Abdijhoeve (v. Cabrio van de Heffinck) en Canto-telg GK Casper, mee.

Hello Mr. President

Ook Rolex Grand Slam-winnaar Scott Brash is van de partij. De Britse ruiter zal mede Hello Mr. President rijden, waarmee hij in de afgelopen maanden op de MET in Oliva een hattrick aan GP-overwinningen bij elkaar sprong. Italiaan Alberto Zorzi, die net als Brash afgelopen weekend in actie kwam in de LGCT van Mexico, verschijnt eveneens aan de start. Henrik von Eckermann zal onder de Zweedse vlag tegengas geven, terwijl Maikel van der Vleuten, Aniek Poels en Gerco Schröder namens de Oranje-top Nederland vertegenwoordigen.

Klik hier voor het programma en deelnemerslijsten.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.