Ga naar hoofdinhoud

Ellis Pex en Lisa Nooren tweede in Opglabbeek en Vilamoura

Lisa Nooren
In het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek reed Ellis Pex met Evita naar de tweede plaats. Daarmee was zij de beste Nederlandse deelnemer aan het CSI2* 1,35 m.

Pex kwam een fractie tekort qua snelheid om de Duitse Kendra Claricia Brinkop met Baccarat 14 voorbij te streven. Pas op de 13e plaats stond weer een Nederlandse ruiter, Dennis van den Brink met de Carambole zoon Frasier. Joy Lammers wers 20e met Fellie. Op een gedeelde 21e plaats stond Stefanie van den Brink met de twee paarden Deejay en Calvino de Nyze Z.

Lisa Nooren tweede

Met een nagel verschil (één seconde) ten opzichte van Lisa Nooren op Hocus Pocus de Muze snelde de Britse amazone Laura Renwick met Mhs Washington naar de winst in het 1,45 m op het CSI3* in Vilamoura. Ze mocht ruim 6.000 euro in ontvangst nemen. Irma Karlsson uit Zweden werd derde met Balahe. Gert Jan Bruggink reed  Casparo 26 naar de vierde plaats. Kevin Jochems eindigde nog net bij de eerste twintig met Estoril.

 

CSI3* Vilamoura

Op het CSI3* in Vilamoura is Gert Jan Bruggink zesde geworden in het 1,35 m. Hij reed op Chabala. Kevin Jochems werd in dezelfde rubriek elfde met Eberlina. De eerste prijs ging naar Francisco Rocha met C Beririz Z. De Britse amazone Laura Renwick werd tweede met Alothain de Blondel. Op de derde plek eindigde Adrien Rouchon uit Frankrijk met Halica vd Breemeersen.

 

Uitslagen CSI2* Opglabbeek

Uitslagen CSI3* Vilamoura 1,45 m

Uitslagen CSI3* Vilamoura 1,35 m

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.