Ga naar hoofdinhoud

Emil Hallundbaek en KWPN’er Dazermie oppermachtig in Den Gouberg Prix

Emil Halundbaek hier met Early Morning Mist Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Emil Hallundbaek was gisteravond met de KWPN-merrie Dazermie de enige combinatie, die foutloos bleef in de barrage van de laatste rubriek van de dag. De Deense ruiter verwees daarmee de thuisrijdende Lotte Teuns en Leon Thijssen naar de tweede en derde plaats.

In totaal plaatsten zich slechts vier combinaties voor de barrage. Hallundbaek was niet het snelst van deze vier met de negenjarige dochter van Zirocco Blue, dat was Leon Thijssen met Cristello 2 (v. Numero Uno). Thijssen was zowat anderhalve seconde sneller dan Hallundbaek, maar liep wel twaalf strafpunten op in de barrage en mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Tijdfout

Lotte Teuns zat voor dit parcours in het zadel van Audi’s Contento en stuurde de hengst van Lord Z zonder springfouten rond. Het duo kreeg wel een strafpunt wegens tijdsoverschrijding in de barrage en mocht zich als tweede opstellen voor de prijsuitreiking.

Nasouh Kayali was met de KWPN-merrie Adette de vierde combinatie in de barrage. Donderdag werd de Jordanese ruiter al een keer tweede met de Voltaire-dochter in een 1,40m-rubriek, maar gisteravond kreeg hij dertien strafpunten in de barrage en mocht hij zich achter Thijssen opstellen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.