Enrique Gonzalez troeft Engle en Kraut af in Wellington

Margie Engle hier met Indigo Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Mexicaanse Olympiade ruiter Enrique Gonzalez was gisteravond de beste in de barrage van de 2* Grand Prix in Wellington. Op zijn Hannoveraanse merrie Chacna troefde hij zijn Amerikaanse collega’s Margie Engle en Laura Kraut met de paarden Indigo en Nouvelle.

Gonzalez was de eerste in de acht man sterke barrage die foutloos ging met de dochter van Chacco-Blue, Chacna. Hij zette de richttijd van 40,36 seconden neer. Het resultaat werd niet meer verbeterd, waardoor de Mexicaan met de hoofdprijs naar huis ging.

De tweede plaats kwam in handen van Margie Engle die de in Australië gefokte Indigo (v. Indoctro) onder het zadel had. Ook Laura Kraut kon de tijd van Gonzalez niet verbeteren met de KWPN’er Nouvelle (v. Solitair).

De snelste tijd werd door Daniel Coyle neergezet met zijn nieuwe paard Cita, met wie hij in korte tijd al veel succes heeft. Nu kreeg hij een springfout in de barrage en werd vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses/Persbericht

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.