Eric Navet niet naar wereldbekerfinale Omaha

Op de laatste wereldbekerwedstrijd in de Noord-Amerikaanse liga pakte de Fransman Eric Navet weer punten voor de finale in Omaha. De oud wereldkampioen werd met de Catoki-zoon Catypso in Thermal elfde. Hij ziet af van deelname in Omaha omdat zijn paard op indoorwedstrijden minder goed springt.

“Ik heb niet de intentie om mee te doen in Omaha, Catypso voelt zich buiten meer op zijn gemak”, legde Navet uit aan Grandprix-replay.

Karl Cook

De oud wereldkampioen van Stockholm (met Quito de Baussy) zal wel in Omaha aanwezig zijn om daar zijn leerling Karl Cook te begeleiden. Cook staat in de Oostkust liga van Noord-Amerika op de tweede plek achter Nayel Nassar. In Thermal pakte Cook weer punten door met Tembla vierde te worden. De wedstrijd werd gewonnen door Ashlee Bond.

Bron Grandprix-replay.com/Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.