Ga naar hoofdinhoud

Fanny Verliefden wint 3* Special

Fanny Verliefden met Annarico. Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl
Fanny Verliefden heeft zojuist in Rotterdam de Grand Prix Special van het driesterren CDI gewonnen. In de tien combinaties tellende rubriek reed de Belgische amazone haar talentvolle merrie Annarico (v. Lord Loxley) naar 73,53%. De amazone vertelde na afloop blij te zijn met de verbetering van haar prestatie van vrijdag in de Grand Prix.

De Spaanse Morgon Barbançon Mestre pakte de tweede podiumplek. De pupil van Andreas Helgstrand reed haar Donnerhall-merrie Vitana V naar een score 72,29%. De laatste podiumplek was voor de Ierse Judy Reynolds die met haar KWPN-ruin Vancouver K 72,09% bijeen reed.

Het beste Nederlandse resultaat werd neergezet door Kirsten Beckers. De amazone reed de twaalfjarige KWPN-hengst Westpoint naar 70,17% en de vijfde plaats. Gister in de Grand Prix was de voormalig wereldkampioen jonge dressuurpaarden niet helemaal bij de les en scoorde toen 67,98%. De combinatie toonde zich in de Special beter dan gister maar ook nu kwam de dubbeltellende piaffe niet helemaal uit de verf.

Thamar Zweistra sloot met elfjarige merrie Hegagon’s Zodinde aan op de zesde plaats. Ook deze combinatie verbeterde hun prestatie van gister door 70,09% te scoren in de Special. Gister in Grand Prix kwam het duo tot een score van 67,74%.

Klik hier voor de uitslagen van de CDI3* Grand Prix Special.
Klik hier voor de livestream van ClipMyHorse.
Klik hier voor de fotoserie van het CHIO Rotterdam.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.