Farrington begint sterk in Genève

Kent Farrington en Creedance Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kent Farrington is CHI Geneve ijzersterk begonnen door de Credit Suisse Grand Prix op zijn naam te schrijven. Met een snelle en foutloze barrage kon hem de zege niet meer ontgaan. 

Acht deelnemers drongen door tot de barrage. Slechts twee daarvan hielden de lei schoon, waaronder Farrington met KWPN’er Creedance (v. Lord Z). In een tijd van 37.03 seconden bleef hij de nummers twee, Jerome Guery en Grand Cru van de Rozenberg (v Malito de Reve), voor. Scott Brash bezette met Hello M’Lady (v. Indoctro) de derde plek. Hij zette de snelste tijd neer, maar zag een balk in het zand rollen.

Harrie Smolders noteerde met Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) in het basisparcours 1 tijdfout en werd uiteindelijk elfde. Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith (v. Rash R) sloten het basisparcours af met vijf strafpunten, wat hen op de 28e plek deed eindigen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.