Finalisten VSN Trofee bekend

Hannelinde (v. Dream Boy),winnaar VSN-trofee dressuurpaarden 2015. Foto: Jacquelien van Tartwijk/Paardenkrant-Horses.nl

Na drie selectiewedstrijden en controle van alle protocollen is bekend welke paarden zich hebben geplaatst voor de finale van de VSN-trofee, die op woensdag 28 december in Kootwijkerbroek verreden wordt. Bij de dressuurpaarden zijn 31 driejarigen geselecteerd voor de finale, bij de springpaarden zijn dat er 29. 

In de finale worden de dressuurpaarden gejureerd door Dr. Ulf Möller en Eva Möller. De springpaarden worden gejureerd door Hans Horn en Tom Brinkman.

De finale begint op woensdag 28 december om 10.30 uur met de dressuurpaarden. Rond 15.30 uur zijn de springpaarden aan de beurt. De locatie is Manege Voorwaarts in Kootwijkerbroek en niet zoals eerder vermeld Ermelo.

In de voorrondes was het gemiddelde van alle dressuurpaarden voor de presentatie onder het zadel 34,28. Het gemiddelde van de springpaarden was 41,80.

Klik hier voor de geselecteerde paarden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/VSNHorses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.