Forlap DC terug bij Grégory Wathelet

Gregory Wathelet hier met Forlap DC. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Goed nieuws voor de Belgische springliefhebbers: Forlap DC is weer thuis! De zoon van Querlybet Hero komt terug in de stallen van Grégory Wathelet. Wathelet won zijn eerste Belgische nationale titel met Forlap. Twee jaar geleden werd het paard verkocht aan Alexander Onyschenko, maar door het corruptieschandaal kwam het paard in de stallen van Paul Schockemöhle.

“Dit is mijn kerstcadeau. Forlap is weer thuis!” zei Grégory Wathelet aan Studforlife, “En hij blijft tot zijn einde!” Wathelet heeft goede herinneringen aan de elfjarige BWP’er Forlap. In 2013 werd hij met het paard voor het eerst Belgisch kampioen bij de senioren. Twee jaar lang was de Belg succesvol met Forlap totdat hij werd gekocht door Alexander Onyschenko.

Ruiter wissels

Forlap wisselde een aantal keren van ruiter, via Cassio Rivetti en Daniel Deusser kwam hij onder het zadel van René Tebbel. In juli kwam het paard in handen van Paul Schockemöhle door het het corruptieschandaal van Onyschenko. Laura Klaphake startte een aantal keren internationaal met Forlap voordat hij bij Wathelet terug kwam.

Bron Studforlife/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.