Ga naar hoofdinhoud

Foutloos debuut voor Mansur en Unita ASK

Rolf-Göran Bengtsson met Unita Ask. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Yuri Mansur en Unita ASK maakten deze week op de Easter Tour in Opglabbeek hun internationale debuut.  De Braziliaanse ruiter en het Olympiadepaard van Rolf-Göran Bengtsson kwamen donderdag uit in een rubriek over 1,35m en vrijdag in een rubriek over 1,40m. Het kersverse duo kwam beide keren foutloos aan de finish.

Mansur en Unita eindigden in het tweefasen 1,35m-parcours net buiten de top 5, het koppel mocht zich als zesde opstellen voor de prijsuitreiking. Jens Vandenberk was in deze rubriek het sterkst en zette voor thuispubliek met Elano-G (v. Zento) de winnende tijd neer.

1,40m-rubriek

In de rubriek over 1,40m op tijd bleef Mansur eveneens foutloos met Unita, maar met een tijd van 76,27 seconden was de Braziliaan te langzaam voor een top-klassering. Hij eindigde op de achttiende plaats. Rogier Linsen won deze rubriek met Calumet (v. Jouyeux Ardent). Linsen was met bijna drie seconden verschil met de concurrentie niet te kloppen in deze rubriek. Patrick Lemmen volgde met Donanso (v. Vingino) op de tweede plaats.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.