Frank Schuttert promoveert naar A-kader

Frank Schuttert met Chianti's Champion Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het hoogste springkader is een nieuwe combinatie rijker nu Frank Schuttert met de hengst Chianti’s Champion (v. Champion) is gepromoveerd naar het A-kader. Eerder maakte het duo deel uit van het B-kader. Johnny Pals is met de merrie Wesselina (v. Cumano) opgenomen in het B-kader. 

Frank Schuttert en Chianti’s Champion behaalde dit seizoen goede resultaten in de FEI Nation Cup-wedstrijden in Gijon en Dublin. Ook werd de ruiter uit Ommen met zijn pas negenjarige hengst begin juli derde in de Grote Prijs van CSI Twente.

Ruben Romp

Volgens het vandaag door de KNHS publiceerde overzicht van springkaders (zie hieronder), maakt Ruben Romp met Teavanta II C Z (v. Treazure Z) deel uit van het A-kader. Gisteren werd echter bekend dat Romp niet langer de beschikking heeft over Teavante, aangezien de merrie is verkocht aan Alexander Onyschenko.

A-kader:
Leopold van Asten, VDL Groep Zidane N.O.P.
Jeroen Dubbeldam, SFN Zenith
Willem Greve, Carambole N.O.P.
Michel Hendrix, Baileys
Marc Houtzager, Sterrehof’s Calimero
Ruben Romp,  Audi’s Teavanta II CZ 
Harrie Smolders, Don VHP Z
Harrie Smolders, Emerald N.O.P.
Maikel van der Vleuten, VDL Groep Arera C
Jur Vrieling, VDL Glasgow vh Merelsnest
Frank Schuttert, Chianti’s Champion

B-kader:
Aniek Poels, Athene
Wout-Jan van der Schans, Capetown
Johnny Pals, Wesselina

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.