Franse winst in twee fasen 1,45 m, Van der Vleuten achtste

Eric van der Vleuten hier met Wunschkind. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een scherpe rit zette Julien Epaillard vlak voor de pauze op de helft van het deelnemersveld de winnende tijd neer. Met een nulrit en 23,25 seconden op de teller in de tweede fase van het CSI5*-parcours, kwam niemand bij hem in de buurt. Eric van der Vleuten zette het beste Nederlandse resultaat neer met Zigali P S.

Met de Kigali-zoon slaagde de ruiter er in om beide fasen foutloos te doorstaan en met 27,02 seconden was hij landgenoten Wout-Jan van der Schans met D’Angelo (27,73) en Gert-Jan Bruggink met Casparo (29,75) te snel af. Marc Houtzager kwam in beide fasen zonder een balk te laten vallen over de finish, maar viel buiten de prijzen.

Van de Pol in top vijf

In een twee sterren-rubriek, eveneens over 1,45 m en in twee fasen, eindigde Bert Jan van de Pol op plaats vijf. Hij bleef foutloos en liet 33,30 seconden noteren, waarmee hij net een fractie sneller was dan Joy Lammers met Taura van de Broekkant.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.