Ga naar hoofdinhoud

Fuchs houdt overwinning in eigen land

Martin Fuchs, hier met Picsou du Chene. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
De 41 deelnemers van het 1.55m op CSI Zürich kregen geen gemakkelijk parcours voorgeschoteld. Zes combinaties plaatsten zich uiteindelijk voor de barrage. Martin Fuchs stelde daarin met Verdi-nakomeling Chaplin, die eerder onder Jelmer Hoekstra succesvol was, de zege veilig door de snelste tijd neer te zetten. 

Fuchs finishte voor eigen publiek in een tijd van 36.96 seconden en bleef daarmee voor op de nummers twee, Carlos Enrique Lopez Lizarazo en KWPN’er Admara (v. Padinus). Zij noteerden een tijd van 37.29 seconden.

De laatste combinatie die ook in de barrage alle balken in de lepels hield was Paul Estermann met Lord Pepsi (v. Böckmann’s Lord Pezi). Hij zag een tijd van 37.79 seconden op de klok verschijnen en werd daarmee derde.

Nederlandse ruiters buiten prijzen

Maikel van der Vleuten en Salomon (v. Stolzenberg) noteerden in het basisparcours vier strafpunten en eindigden op de vijftiende plaats. Leopold van Asten zag met VDL Groep Zidane N.O.P. (v. Heartbreaker) twee balken in het zand rollen en moest genoegen nemen met de 24e plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.