Gaudiano en Carlotta winnen in Basel

Emanuele Gaudiano, hier met Caspar. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Snelheidsduivel Emanuele Gaudiano en Carlotta (v. Chaccomo) waren zojuist in Basel goed voor de snelste foutloze rit in de 1,45m-rubriek op tijd. Het Italiaanse duo was met hun rondje in 52,67 seconden zowat twee seconden sneller in deze vijfsterren proef dan hun landgenoten Luca Maria Moneta en Neptune Brecourt. Voor Nederland kwamen er geen ruiters aan de start.

Steve Guerdat zorgde met Dioleen voor een Zwitsers resultaat in de top drie. In het zadel van de negenjarige KWPN-merrie van Rhodium liet de Zwitserse ruiter een tijd noteren van 55,06 seconden. Dat was bijna een halve seconde te langzaam om voor Moneta te kunnen eindigen, de Italiaan finishte in 54,60 seconden.

Top vijf

Pieter Devos volgde op de vierde plek met de tienjarige Haloubet Hitchcock. De ruiter uit België stuurde de zoon van Baloubet du Rouet in 55,36 seconden over de streep en was exact een seconde sneller dan de thuisrijdende Pius Schwizer met Balou Rubin R (v. Balou du Rouet).

 

Klik hier voor alle  uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.