Geen WB-finale voor Penelope Leprevost

Penelope Leprevost ziet af van deelname aan de WB-finale in Omaha dit jaar en zal over drie weken dan ook niet afreizen naar Gothenburg om extra punten te verzamelen. De Franse amazone staat met 27 punten op de 27-ste plaats in de tussenstand in de West-Europese League en komt nog een dozijn punten tekort. 

Leprevost werd afgelopen weekend vierde met Ratina d’la Rousserie in de Grote Prijs van Bordeaux en laat weten zelf niet op haar best te zijn op dit moment in haar carrière. In plaats van haar paarden een lange rit naar Scandinavië te laten maken, wil de Franse amazone zich liever vast een beetje op het komende outdoorzeizoen voorbereiden.

Sunshine Tour

Met Flora de Mariposa wil Leprevost binnenkort deelnemen aan de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera en daar zal ze ook met nog een paar andere paarden aan de start komen. Verder is het plan om zich voor te bereiden op de Nations Cup-series van het komende seizoen.

Kevin Staut

Kevin Staut heeft zicj al wel gekwalificeerd voor de WB-finale en Simon Delestre, Roger-Yves Bost en Olivier Robert kunnen nog voldoende punten halen. Zij komen dan ook wel in actie op het CSI*5-W in  Gothenburg.

Bron: Grandprix Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.