Gerco Schröder derde in Grote Prijs Valkenswaard

Gerco Schroder met Glock's Zaranza Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de hoofdrubriek van CSI2* Valkenswaard is Gerco Schröder op de derde plaats geëindigd in het zadel van Glock’s Zaranza (v. Karandasj). De Glock-ruiter ging als eerste van start in de barrage van de Grote Prijs over 1,45 meter en zette met 40,19 een scherpe tijd op de teller. Vincent Voorn en Tristan Marchal eindigden respectievelijk op plaats zeven en acht.

Scott Brash scherpte de tijd van Gerco Schröder als vierde starter met 38,35 seconden duidelijk aan met de Comme d’Api Jr.-zoon  Hello Mr. President. Van de negen barragekandidaten die daarna van start gingen wist alleen Olivier Philippaerts zich tussen de twee ruiters te nestelen, door met Extra (v. Berlin) te finishen in 40,02.

Meer Nederlands succes

Vincent Voorn en Tristan Marchal slaagden er beide in om foutloos door de barrage te komen. Voorn had daar met Dante (v. Padinus) 42,58 seconden voor nodig en was daarmee en halve seconde sneller dan Marchal en Sambucca (v. Sandro Boy).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.