Ga naar hoofdinhoud

Gert Jan Bruggink derde op CSI3* in Vilamoura

Gert Jan Bruggink is in het uiterste zuiden van Portugal gelegen Vilamoura derde geworden op het CSI13*. Hij reed foutloos met Vampire maar kwam drie seconden te kort om de Britse amazones Laura Renwick en Jessica Mendoza sneller af te zijn.

Bruggink stuurde Vampire in een tijd van 73,83 seconden over de finish van het 1,45 m parcours. Daarmee was hij de beste Nederlander van deze rubriek. Met zijn tweede paard Primeval Extase boekte hij bovendien ook een mooi resultaat door negende te worden. Behalve Bruggink wist ook Sanne Thijssen zich bij de eerste tien te rijden. Ze werd zesde met de merrie Sara Galotiere. Thijssen is in goede vorm. Vanmorgen werd ze vierde in het 1,30 m met Billy Penny. Gert Jan Bruggink reed langzamer en werd achtste met Miss Felicia Z. Lisa Nooren volgde hem op de voet. Zij werd negende met VDL Groep Urane de Talma.

Nakomeling Tangelo van de Zuuthoeve

Laura Renwick reed op de elfjarige ruin Bintang II, die door E. Bleekman uit Groot-Brittanië werd gefokt uit de kruising met Tangelo van de Zuuthoeve en de merrie Orlalyn van de Heartbreaker zoon Orlando van de Heffinck.

CSI3* Vilamoura 1,45 m:

Uitslagen

CSI3* Vilamoura 1,30 m:

Uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.