Gert-Jan Bruggink net buiten het podium in Oliva

Gert-Jan Bruggink met Vampire Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op MET Oliva stond vanmorgen in een van de drie arena’s een 1,40 m-rubriek op het programma. Gert-Jan Bruggink stuurde Charmeur 436 (v. Cristallo I) in 72,87 seconden rond, maar viel met 38 honderdste van een seconde verschil net buiten het podium.

Jemma Kirk kwam als winnares uit de strijd. Zij finishte met KWPN’er Carbani (v. Carolus II) in 70,42 seconden. Thierry Rozier nam de tweede plek in beslag. De Fransman noteerde met BWP’er Ifinari Ter Dolen (v. Catwalk van de Helle) een tijd van 70,61 seconden. Het duo bleef met gemak Cyril Cools voor, die op haar beurt met Verdi Treize (v. Diamant de Semilly) onder het zadel Bruggink te snel af was. De top vijf werd afgesloten door de Ierse ruiter Roger Mccrea.

Bruggink was de enige Nederlandse deelnemer in deze rubriek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.