Woordvoerder Schockemöhle ontkent weerzien Gal en Totilas

Bijna veertien dagen geleden liet de Stuttgarter Zeitung weten dat Edward Gal op het terrein van Paul Schockemöhle in het zadel van zijn voormalig toppaard Totilas zou hebben gezeten. Eurodressage bericht dat Christoph Hinkel dit namens Schockemöhle ontkent.

Volgens Eurodressage heeft Hinkel geen idee waar het gerucht vandaan komt. “Wat ik erover kan zeggen is dat Totilas fit is en dagelijks gereden wordt. Edward hebben we hier in Mühlen nog niet gezien”, liet hij weten.

De hengst wordt meestal gereden door groom Christin, maar soms stapt Isabel Freese of een andere ruiter van het team in het zadel.

Magisch weerzien

In het bericht dat de Stuttgarter Zeitung online plaatste staat onder andere dat het een magisch weerzien was en dat Totilas ‘al na enkele minuten ging als toen’.

Bron: Eurodressage

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.