Glenn Knoester snelt naar zege in Big Tour

Glenn Knoester hier met Alpicor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteren reed Glenn Knoester zich al in de prijzen op CSI Roosendaal door met Alpicor (v. Lupicor) tweede te worden in de Medium Tour. Vanavond reed de combinatie zich opnieuw in de kijker. Dit keer pakten zij, na een spannende strijd, de zege in de Big Tour over 1.45m. 

Knoester zette al vroeg in de, uit zeventien combinaties tellende, barrage een tijd van 29.58 seconden neer. De combinaties na hem beten zich daarop stuk en slaagden er niet in de tijd te verbeteren. Albert Zoer miste met Heechhiem’s Cancun VDM (v. Balou du Rouet) op een haar na de overwinning. De ruiter finishte 0.01 seconde langzamer dan Knoester en moest genoegen nemen met de tweede plek.

Nederlands feestje

Leopold van Asten stuurde VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) naar de derde tijd. Bianca Schoenmaker met Daylight (v. Ustinov) en Kevin Beerse met Camelot (v. Harley VDL) maakten het Nederlandse feestje compleet door respectievelijk op de vierde en vijfde plek te eindigen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.