Goed en slecht nieuws over Katharina Offel

Quebracho Semilly, hier met Katharina Offel. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Duitse amazone Katharina Offel had gisteren geluk en pech op de openingsdag van de Sunshine Tour in Vejer. Nadat Offel de Big Tour gewonnen had en zesde was geworden in de Medium Tour, viel ze van haar laatste paard tijdens het losrijden. De amazone werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel ze niet ernstig is geblesseerd, moet ze toch enkele dagen rust houden.

De in Limburg woonachtige Katharina Offel had gisteren tot haar val een topdag in Vejer. Op Thelma la Tour Vidal (v. Ogano Sitte) won ze de eerste rubriek in de Big Tour. In deze rubriek werd Vincent Voorn overigens vierde met Dante (v. Padinus). Offel sprong met Qitana VDV (v. Quasimodo Z) naar de zesde plaats in de Medium Tour en ook haar jongere paarden waren nul in andere rubrieken.

Geen ernstig letsel

Tijdens het losrijden van haar laatste paard, kwam zij zwaar ten val. De artsen op de Sunshine Tour besloten haar naar het ziekenhuis te sturen voor verder onderzoek. Er werd gelukkig geen ernstig letsel geconstateerd. Op Facebook vertelt Katharina Offel: “Ik moet een paar dagen rust houden voor ik weer verder mag rijden.”

Bron Facebook

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.