GP-paard Serise du Bidou naar Alison Firestone

De Franse ruiter Olivier Guillon moet zijn toppaard Serise du Bidou (v. Gin Tonic Star). De elfjarige Selle Français-merrie is naar de Amerikaanse Alison Firestone verkocht en zal op het Winter Festival in Wellington debuteren.

2016 was een goed jaar voor Olivier Guillon en Serise du Bidou met overwinningen in de Grand Prix’ van Lyon en Le Mans. Guillon heeft de merrie vanaf het begin onder het zadel en startte met haar internationaal vanaf 2014. Het afgelopen jaar sprong het paar ruim 60.500 euro bij elkaar.

Katie Dinan

Serise du Bidou is een nichtje van Tarioso Manciais (v. Arioso du Theillet) die afgelopen zomer naar Katie Dinan in Amerika verhuisde uit de stallen van Pius Schwizer.

Ace

De Amerikaanse amazone Alison Robitaille-Firestone kocht in maart ook de Berlin-zoon Ace van Stefanie van den Brink.

Bron Studforlife/Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.