GP Twente-winnaar Chic Hin d’Hyrencourt naar Beezie Madden

De Amerikaanse topamazone Beezie Madden heeft een nieuw talent in haar stallen mogen verwelkomen. Het gaat om Chic Hin d’Hyrencourt (Tarzan de la Pomme x Elanville). Deze tienjarige schimmel won onder de in Nederland wonende Italiaan Antonio Alfonso vorige maand de Grote Prijs van CSI Twente.

Chic Hin d’Hyrencourt is aangekocht door Abigail Wexner, voor wie Beezie Madden al jaren paarden rijdt. Zo is Wexner ook de eigenaresse van Breitling LS, waarmee Madden eerder dit jaar de Wereldbekerfinale in Parijs won.

Michael Korompis bracht Chic Hin d’Hyrencourt als vijfjarige uit. Daarna zaten verschillende ruiters in het zadel, met als laatste Antonio Alfonso die de schimmel vanaf oktober 2017 in de internationale sport reed.


Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.