Ga naar hoofdinhoud

Graves en Verdades in team USA voor Aken

Laura Graves met Verdades. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In Rotterdam was ze er niet bij, maar in de Nations Cup op het CHIO Aken zal Laura Graves wel in actie komen met haar Verdades (v. Florett As). Dat maakte de Amerikaanse federatie vrijdag bekend. Naast Graves maken ook Steffen Peters met Rosamunde (v. Rock Forever I), Adrienne Lyle met Salvino (v. Sandro Hit) en Kasey Perry-Glass met Dublet (v. Diamond Hit) deel uit van het landenteam.

Dat Graves mee zou doen in de Aachener Soers is niet echt een verrassing omdat het de laatste selectiewedstrijd is voor Tryon voor de Amerikaanse ruiters in Europa. De nummer twee op de wereldranglijst won vorig jaar in Aken de Special, waarin ze toen de Duitse dressuurkoningin Isabell Werth met Weihegold OLD (v. Blue Hors Don Schufro) naar de tweede plaats verwees. Met het team won Graves toen brons.

CDI4*

De andere Amerikaanse ruiters, die in Aken hun Europese tour afsluiten, komen in de CDI4* aan de start. Dat zijn Steffen Peters met Suppenkasper (v. Spielberg), Olivia LaGoy-Weltz met Lonoir (v. De Noir), Ashley Holzer met Havanna V. Hochadel) en Shelly Francis met Danilo (v. De Niro).

De internationale dressuurrubrieken van het CHIO Aken staan dit jaar op de agenda van 18 tot en met 22 juli.

Bron: Dressagenews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.