Great Lady TC aan kop na eerste onderdeel Pavo Cup finale

Jeanine Nieuwenhuis met Great Lady TC Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met een voorsprong van bijna zes punten gaat de grootramige merrie Great Lady TC (v. Bretton Woods) onder Jeanine Nieuwenhuis de finale van de Pavo Cup bij de zesjarigen in. De merrie behaalde vandaag een score van 88,6 punten. Dit brengt het duo op 174 punten in totaal.

Gaudi Vita (v. Apache) gaat met Joyce Heutink in het zadel in een tweede positie van start in het tweede onderdeel van de Pavo Cup finale. De ruin staat nu op een totaal score van 167,4 punten.

Stijging

Slechts één punt minder is er voor de derde finalist, de goedgekeurde Ghandi (v. Bojengel) met Kirsten Brouwer. Deze combinatie begon het eerste onderdeel van deze finale op een zesde plaats, maar wist maar liefst drie plaatsen te stijgen in het klassement.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.