Ga naar hoofdinhoud

Greve en Carrera springen naar vijfde plek in Knokke

Willem Greve met Carrera
Niemand kon gisteren tegen de jonge Amerikaan Michael Hughes met Jos Lansinks voormalige paard Zerlin M op in de hoofdrubriek va het CSI3* in Knokke. In een snelle tijd pakte Hughes met de Berlin-zoon de zege in de 1,50m-rubriek. Willem Greve reed een sterke ronde met de KWPN-hengst Carrera, maar kwam toch enkel seconden te kort en werd vijfde.

De 21-jarige Michael Hughes die voor de Ashford Farms rijdt, is met een goede reeks bezig op de Berlin-zoon Zerlin M. In de korte tijd dat hij Jos Lansinks voormalige springpaard onder het zadel heeft, won hij de Grote Prijs van Bonheiden en even daarvoor was er een derde plaats in de 3* Grand Prix van Nörten-Hardenberg.

Enige onder de 64 seconden

In Knokke zette de Amerikaan in de 1,50m-proef de snelste tijd van 63,60 seconden op de klokken en hij was de enige die onder de 64 seconden dook. Niels Bruynseels kwam nog het dichts in de buurt met zijn 64,29 seconden en werd tweede met de Heartbreaker-dochter Himalya van het Molenhof.

Soliede ronde

Ook Willem Greve maakt een sterk seizoen door met de KWPN-hengst Carrera. Met het fokproduct van de familie Florijn uit Geesteren was hij onder meer de winnaar van de Grote Prijs van Tubbergen. In Knokke sprong Greve een mooie, soliede ronde met de Larino-zoon en klokte de vijfde tijd.

Voor Greve werden Thomas Ryan en Quite Zero (v. Quite Capitol) derde en Timothee Anciaume kwam met Australia (v. Air Jordan) op de vierde plaats.

Kijk hier naar de winnende rit van Hughes.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.