Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs Arezzo voor Derin Demirsoy, Bonder elfde

Derin Demirsoy hier met Harry K (v. Carnute) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In Italië werd de driesterren Grand Prix van Arezzo door Derin Demirsoy gewonnen. De Turkse springruiter reed zijn geroutineerde toppaard Dadjak Ter Puttenen (v. Toulon) naar de zege in een drukke barrage. Gudrun Patteet bleef met Sea Coast Coco Berlini (v. Berlin) ruim een halve seconde achter, Marc Dilasser kwam zelfs bijna drie seconden te kort. Maureen Bonder handhaafde zich met Zellobee (v. Berlin) goed in het sterke veld, het paar werd elfde.

23 combinaties hadden zich voor de barrage van de Grote Prijs geplaatst, drie ruiters gingen niet van start. In die barrage bleven er acht nog een keer foutloos waarvan Derin Demirsoy met de vijftienjarige Dadjak Ter Puttenen de snelste was. Hij kwam in 41,60 seconden over de finish en pakte de hoofdprijs van 7500 euro.

Patteet tweede

Op een have seconde werd Gudrun Patteet tweede. De Belgische klokte met Sea Coast Coco Berlini 42,25 seconden. Marc Dilasser volgde in 44,06 met de elfjarige KWPN’er Cliffton Belesbat (v. Clinton).

Bonder en Jochems in barrage

Voor Maureen Bonder en haar Berlin-zoon Zellowee werd het een rit met vier strafpunten in 46,40 seconden. Ook Kevin Jochems reed de Namelus-zoon Captain Cooper in de barrage maar viel buiten de prijzen door twee springfouten.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.