Grote Prijs CSI3* Opglabbeek prooi voor Eckermann

Katrin Eckermann, hier met Firth of Lorne Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de 1,55m Grote Prijs van Opglabbeek wist Katrin Eckermann met Caleya (v.Calido) de overwinning in de wacht te slepen na een spannende barrage. Eckermanns tijd van 35,34 seconden was te snel voor de rest van het deelnemersveld.

Op de tweede plaats eindigde Chris Pratt met de Vaillant nakomeling Concorde. Derde werd Katharina Offel met de eerder door Willem Greve gereden Elien (v.Carambole). Het beste Nederlandse resultaat was op plaats tien Johnny Pals met Chat Botte du Ruisseau Z (v.Casall). Pals moest een fout in het basisparcours noteren.

Poels

In de 1,45m klassiek met barrage was de winst vanmiddag voor Felix Hassmann en Balance (v.Balou du Rouet). 16 barrage kandidaten streden voor de overwinning, de tijd van 36,02 zorgde uiteindelijk dat Hassmann het geld mee naar huis kon nemen. Aniek Poels zorgde voor het beste Nederlandse resultaat in deze proef. Aniek reed Evivera (v.Contendro), uit haar topmerrie Athena, twee keer foutloos. De tijd van 42,55 seconden bezorgde de combinatie een zevende prijs.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.