Harold Boisset oppermachtig in Gold Tour Oliva

Harold Boisset was vandaag in de hoofdrubriek van de dag in Oliva niet te kloppen met T’Obetty du Domaine. De Franse ruiter kwam in 59,38 seconden foutloos aan de finish met de tienjarige dochter van Kashmir van Schuttershof en dat was ruim vier seconden sneller dan de concurrentie. 

Constant van Paesschen kwam het dichtstbij het resultaat van Boisset. De ruiter uit België liet Compadre van de Helle (v. Casall) in 63,48 seconden over de streep galopperen en was daarmee op zijn beurt ook weer bijna twee seconden sneller dan de nummer drie, Pedro Veniss.

Internationale top vijf

Veniss kwam in actie in deze 1,45m-rubriek met Anaya Ste Hermelle en liet de Andiamo-dochter in 65,24 seconden foutloos finishen. Daarmee verwees de Braziliaan de enige Spaanse combinatie in de top 5,  Imma Roquet Autonell met Ilanta del Maset,  naar de vierde plaats. Trevor Coyle maakte de top 5 verder compleet met de schimmelruin Usky des Islots (v. Opium de Talma) met een foutloze ronde in 67,43 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.