Harrie Smolders derde in zwaarste rubriek

Foto De Paardenkrant

Harrie Smolders bemachtigde donderdagavond de derde plaats in de 1,55 m-rubriek op de vijfsterrenwedstrijd in Genève. In de zwaarste rubriek van de openingsdag van het concours stuurde hij Exquis Walnut de Muze (v. Nabab de Rêve) binnen 39,93 seconden foutloos rond in de barrage.

Van de zeventien deelnemers die doormochten naar de barrage wisten vijf kandidaten voor de tweede maal zonder strafpunten uit de ring te komen. De snelste was de Amerikaan Richard Spooner. Hij zette met Cristallo (v. Caretino) een tijd neer van 37,42 seconden.
Een fractie langzamer was de Duitser Marco Kutscher met Spartacus TN (v. Stakkato). De combinatie bereikte de finish in 37,64 seconden, goed voor de tweede plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.