Harrie Smolders Leading Rider van Jumping Mechelen

Harrie Smolders met Don VHP Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vijf dagen van springsport in Mechelen brengen Harrie Smolders de titel Leading Rider van het 5*-concours. De Belgische Chloe Vrancken haalde de zelfde titel op Jumping Mechelen door haar prestaties in de 2*-rubrieken.

Harrie Smolders had een goed concours in Mechelen met zijn paarden Zinius en Don VHP Z. De ruiter in Belgische dienst begon het concours met winst in een 1,40m-rubriek met Zinius. Daarna kwamen nog twee vierde plaatsen met de zoon van Nabab de Reve in 1,45m-proeven.

Op Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) reed Smolders op de eerste dag naar de derde plaats in de 1,50m-rubriek. In de wereldbekerwedstrijd kwam daar nog een negende plaats bij.

In de tweester-rubrieken werd Chloe Vrancken tot beste ruiter uitgeroepen. Met haar paarden Elton Jones (v. Clinton I) en Clapton (v. Cantos) was ze succesvol op 1,45m en 1,40m-niveau.

Bron Equnews/Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.