Harrie Smolders net buiten top vijf

Doron Kuipers met Zinius Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Harrie Smolders en de Nabab de Reve-zoon Zinius reden vandaag naar het zesde resultaat in het 1,40m parcours direct op tijd in Genève. De gehele top drie werd bezet door Zwitserse combinaties. De overwinning kwam in handen Werner Muff, hij reed de Oldenburger ruin Cosby (v. Contendro I) in 52,14 seconden naar de finish.

Muff bleef met deze snelle tijd zijn landgenoot Niklaus Rutschi voor. Hij finishte na 52,90 seconden met de merrie Baloubelle CH (v. Baloubet du Rouet). De eveneens uit Zwitserland afkomstige Christina Liebherr reed de Acasino B-merrie L.B. Queen du Chateau naar de derde tijd van 53,17 seconden. Hiermee bleef ze Julien Gonin voor. De Fransman zadelde Tyrol d’Anto (v. l’ Arc de Triomphe) en eindigde in 53,42 seconden op de vierde plaats. De Zwitserse Emilie Stampfli maakte de top vijf compleet met haar Flipper d’ Elle-merrie Nikita du Luot. Haar tijd van 54,44 seconden betekende de vijfde plaats.

Smolders en Zinius

Harrie Smolders en Zinius, die eerder door Doron Kuipers werd uitgebracht, kwamen ook foutloos aan de finish. Met hun tijd van 54,69 seconden zaten ze de nummer vijf op de hielen, maar moesten ze genoegen nemen met de zesde plaats. Harrie Smolders was de enige Nederlandse deelnemer in deze rubriek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.