Heins en Lemmen in de prijzen in Opglabbeek

Patrick Lemmen, hier met Zimona Foto: Jacquelien van Tartwijk

Stefanie Heins en Patrick Lemmen eindigden vandaag in de prijzen in Opglabbeek. Heins won met Silverado de tweesterren rubriek over 1,35m en Lemmen werd tweede in de Youngster Tour met Fascinating Fortuna.

Heins kwam in de tweefasenproef dubbel foutloos rond met de ruin van Orlando van de Heffinck en stopte de klok op 39,07 seconden. Scott Brash volgde met Cademuir op de tweede plaats. De Britse ruiter kwam in 39,27 seconden aan de finish met de door zijn vader gefokte ruin en was daarmee op zijn beurt ruim twee seconden sneller dan zijn landgenote Rose Moss met Caliva (v. Calido), die derde werd.

Youngster Tour

In de rubriek voor de zevenjarigen ging Ciaran Dreeling er met Luettinghofs Charlie Harper er met de zege vandoor. De Comme il Faut-zoon passeerde de eindstreep met 28,92 seconden op de klok met Dreeling en was daarmee net even sneller dan Lemmen. De Nederlandse ruiter liet de Zapatero VDL-ruin in 29,05 seconden finishen. De top drie van deze rubriek werd compleet gemaakt door Tim Wilks met Shine (v. Billy Congo) met een foutloze tijd van 29,76 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen in de Youngster rubriek
Klik hier voor alle uitslagen in de CSI*2 over 1,35m

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.