Helgstrands Revolution scoort op alle onderdelen een 10 Update

Revolution met Andreas Helgstrand - Foto: Rick Helmink

Voor alle vijf onderdelen een 10 in een proef voor vierjarigen, een unicum. Andreas Helgstrands miljoenenhengst Revolution (v. Rocky Lee) flikte het in het Pavo/Everhorse-kampioenschap in Bogø: een 10 voor stap, draf, galop, rittigkeit en aanleg. Uiteraard met de Helgstrand-chef zelf in het zadel. 

Eerder haalde Revolution al een megascore van 977,5 punten in zijn Deense verrichtingstest (zeven keer een 10 op het rapport) en eerder dit jaar werd hij uitgeroepen tot kampioen van de Deense hengstenkeuring in Herning. Revolution werd als 2,5-jarige voor 1,2 miljoen euro door Andreas Helgstrand, Hanni Kasprzak en Søren Grønborg aangeschaft op de Hannoveraanse hengstenkeuring.

Ook plaats twee in het kampioenschap was voor een Helgstrand-paard: Thomas Sigtenbjerggaard, de eerste ruiter bij Helgstrand Dressage, stuurde Silverstone Melody naar een 8,6 gemiddeld.

Uitslag


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.