Ga naar hoofdinhoud

Hendrix en Alaska oppermachtig in Medium Tour Drachten

Michel Hendrix hier met Gaspahr. Foto: Jacquelien van Tartwijk
De zege in de Sale of the Rising Stars Prize in Drachten was zojuist overtuigend voor Michel Hendrix met Alaska. De dochter van Asca Z galoppeerde foutloos met Hendrix over de eindstreep van dit parcours over 1,40m in een tijd van 52,95 seconden en dat was ruim vier seconden sneller dan de concurrentie.

Petronella Anderssen kon het dichtst in de buurt van Hendrix komen. De Zweedse amazone zat in het zadel van Carriere en stuurde de dochter van Catoki in 57,24 seconden rond. Anderssen was op haar beurt bijna een seconde sneller dan Simone Buhofer, die met Riosco (v. Helios De La Cour II) in 58,18 seconden aan de finsh kwam. Het Zwitserse duo mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door twee Nederlandse combinaties. Berber Dijkman was met Elzgravin het snelst van de twee en mocht zich na een rondje in 59,80 seconden als vierde opstellen met de dochter van Quasimodo Z. Kim Emmen volgde met Delvaux (v. Chacco-Blue) op de vijfde plek met een rit in exact 61 seconden

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.