Hendrix en Alaska oppermachtig in Medium Tour Drachten

Michel Hendrix hier met Gaspahr. Foto: Jacquelien van Tartwijk

De zege in de Sale of the Rising Stars Prize in Drachten was zojuist overtuigend voor Michel Hendrix met Alaska. De dochter van Asca Z galoppeerde foutloos met Hendrix over de eindstreep van dit parcours over 1,40m in een tijd van 52,95 seconden en dat was ruim vier seconden sneller dan de concurrentie.

Petronella Anderssen kon het dichtst in de buurt van Hendrix komen. De Zweedse amazone zat in het zadel van Carriere en stuurde de dochter van Catoki in 57,24 seconden rond. Anderssen was op haar beurt bijna een seconde sneller dan Simone Buhofer, die met Riosco (v. Helios De La Cour II) in 58,18 seconden aan de finsh kwam. Het Zwitserse duo mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Top vijf

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door twee Nederlandse combinaties. Berber Dijkman was met Elzgravin het snelst van de twee en mocht zich na een rondje in 59,80 seconden als vierde opstellen met de dochter van Quasimodo Z. Kim Emmen volgde met Delvaux (v. Chacco-Blue) op de vijfde plek met een rit in exact 61 seconden

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.