Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos tweede in Silver Tour

Robert Vos
Robert Vos won een 1.35
In het Spaanse Oliva zette Robert Vos met Armagedon (v. Solitair) afgelopen zondag een foutloze rit neer in het 1.30 m van de Silver Tour, het leverde hem een tweede plaats op. De winst ging naar Luis Sabino die in zijn thuisland naar een tijd van 53,93 seconden reed en daarmee bijna vier seconden voorsprong hield op Vos.

Ook de Braziliaan Marlon Zanotelli doet goede zaken in Oliva. Met Ode des Roches (v. First de Launay) hij dit weekend opnieuw de 1.45 m Grote Prijs Prix op naam. Maar liefst veertien van de 69 starters bereikten de barrage. Zanotelli was het snelst in 42.24 seconden. Het beste Nederlandse resultaat in deze rubriek van Leopold van Asten met VDL Groep Carina (v. Contendro). Het duo kreeg in de barrage twee springfouten en werd daarmee dertiende.

De Grote Prijs van de Silver Tour op zondag werd gewonnen door Constant van Peasschen met Ralphy Uthopia de Ransbe. Hij bleef foutloos in 38,72 seconden. Ook een mooi resultaat voor Lisa Nooren in deze rubriek. Ze belandde met Zigo (v. Lupicor) op een elfde plaats.

 

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.