Henrik von Eckermann werkt samen met Westfaalse stamboek

Henrik von Eckermann, hier met Yajamila in Rio. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Henrik von Eckermann is een samenwerking aangegaan met Westfalen. De Zweedse springruiter treedt namens het stamboek op als aanspreekpunt voor Scandinavië. In de zomer van 2016 begon Von Eckermann voor zichzelf, na twaalf dienstjaren bij Ludger Beerbaum.

“We zijn blij om met een internationale topruiter als Henrik kunnen te kunnen samenwerken. Hij was jarenlang enorm succesvol bij Ludger Beerbaum. Zijn mening is veelgevraagd en Henrik belichaamt de moderne springsport op het hoogste niveau”, vertelt Carsten Lenz namens het Westfaalse stamboek. “Wij zijn er van overtuigd dat Henrik in deze functie samen met Toni Haßmann, Bernd Schulze Topphoff en Friederike Hess de belangen van ons verband perfect kan behartigen.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Reiterrevue

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.