Hester en Dujardin’s Barolo verkocht naar Japan

De sponsoren van de Japanse Grand Prix ruiter Kazuki Sado hebben de Hannoveraan Barolo (v. Breitling W) gekocht die door Carl Hester en Charlotte Dujardin in de Zware Tour werd uitgebracht. Eurodressage bracht gisteren het bericht dat de verkoop eind december al was beklonken. Barolo moet Sado naar de WEG en de Olympische Spelen brengen.

De twaalfjarige Breitling-zoon Barolo debuteerde internationaal onder Charlotte Dujardin in 2016. De in Engeland gefokte Hannoveraan werd het jaar erop met succes overgenomen door Carl Hester. Hester, die het paard in eigendom had met Anne Seifert-Cohn, pakte de nationale titel en won vier keer uit vier starts op de CDI’s van Windsor en Harthill – Bolesworth.

WEG Tryon en Spelen Tokio

De 33-jarige Kazuki Sado neemt de teugels van Barolo over. Het doel is het halen van de wereldruiterspelen in Tryon dit jaar en vervolgens de Spelen in eigen land. De Japanner traint bij Imke Schellekens-Bartels en was het afgelopen jaar één keer internationaal te zien op het CDI in Mechelen. Daar startte hij de KWPN’er Djuice (v. Jazz) in de Lichte Tour. Het jaar ervoor was Sado internationaal actief in de Zware Tour met Bellissimo (v. Don Renoir) en de San Remo-zoon Ziroco.

Bron Eurodressage

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.