Ga naar hoofdinhoud

Hester wint Windsor Grand Prix met Barolo

Op hun eerste gezamenlijke internationale start hebben Carl Hester en Barolo zojuist in Windsor de Grand Prix gewonnen. Alhoewel de zege niet helemaal unaniem was, was de totaalscore van 74.600% ruim voldoende om de overwinning op te eisen. 

De Breitling W-zoon was tot nu toe zowel nationaal als internationaal succesvol op het hoogste niveau met Charlotte Dujardin, maar nu heeft Hester dan ook zijn eerste succes-optreden gehad met de elfjarige Hannoveraan.

Britse top drie

De tweede en de derde plaats in deze Grand Prix waren eveneens voor Britse combinaties. Hayley Watson-Greaves kreeg een score van 70.900% voor haar proef met Rubins Nite (v. Rubin-Royale) en werd op de voet gevolgd door Gareth Hughes met Don Carissimo (v. Don Crusador) met een resultaat van 70.660%.

Williamson

De vierde plaats was voor de Nieuw-Zeelandse Wendi Williamson met Dejavu MH met een score van 69.500%. Williamson was afgelopen maart in Omaha de eerste ruiter uit Nieuw-Zeeland die zich ooit geplaatst had voor de WB-finale. Het liep allemaal anders dan verwacht en de amazone zag de finale aan haar neus voorbij gaan toen ze vanwege de bloedregel werd uitgeschakeld na de Grand Prix. Sinds die tijd heeft Wiliamson de De Niro-zoon, die tot begin dit jaar nog buiten Nieuw-Zeeland gestart was alleen een keer in Hagen gestart en dit was de tweede internationale start sinds Omaha voor het duo.

De op 5 werd verder compleet gemaakt door Richard Davison met de KWPN-ruin Bubblingh (v. Lingh) met een score van 69.140%

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.