Hollanders op dreef in Gold Tour Oliva

De Nederlandse ruiters plaatsten zich gisteren meerdere malen op het podium in de Gold Tour van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. Amazone Jeanette Corbeek en ruiters Willem Greve en Robert Vos reden zich allen in de prijzen.

Jeanette Corbeek verdiende een derde plaats met Bugatti (v. Lux) in de 1.30m proef direct op tijd. Daarbij moest ze de winst uit handen geven aan Duitser Wilmhelm Bettinger met Easy Kolibra Mo (v. Espatako). De Zwitserse Yannick Jorand was ook sneller dan Corbeek met Adrenaline P, een nakomeling van Tenerife VDL.

Willem Greve plaatste zich met Beaumont (v. Vermont) als vierde in de 1.40m proef met barrage. Met de bruine ruin zette hij een tijd van 34.03 seconden, ruim een seconde sneller dan de nummer twee, de voor de Oekraïne rijdende Ulrich Kirchhoff met Pin Up Ouistreham (v. Jarnac).

Robert Vos zette met Another Pleasure (v. For Pleasure) in de barrage van de 1.45m proef een snelle tijd weg, maar moest met een balk genoegen nemen met de vijfde plaats.

Voor alle uitslagen, klik hier.

Bron: Horses

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.