Hosmar: ‘Ondanks de dure fout liep Alphaville fantastisch’

Frank Hosmar met Alphaville. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Frank Hosmar won twee jaar geleden op het EK al een individuele gouden medaille. Na zijn proef in Gothenburg had de ruiter niet verwacht zijn titel te prolongeren. In het laatste gedeelte van de proef liep de combinatie een kostbare fout op, juist op een onderdeel dat dubbel telt. “Ik had het inderdaad niet meer verwacht, maar ben natuurlijk hartstikke blij dat het gelukt is”, vertelt Hosmar in een interview met Ruiters in Oranje. 

“Verder liep Alphaville fantastisch. Precies daar waar ik samen met Adelinde op getraind heb, ging nu heel goed”, blikt de ruiter terug. De eerste medaille is op zak, maar het vizier ligt alweer op morgen, de landenwedstrijd, en woensdag, wanneer de ruiter met zijn nieuwe kür op muziek opnieuw een medaille hoopt te pakken.

Lees hier alle berichtgeving over het EK in Gothenburg. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook Ruiters in Oranje

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.