Ga naar hoofdinhoud

Houtzager en Uppity tweede in 1.55m

Marc Houtzager met Sterrehof's Uppity. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Marc Houtzager heeft weer wat punten verdiend om hogerop te komen op de wereldranglijst. De ruiter werd vanavond tweede in de 1.55m van CSI4* Treffen met Sterrehof's Uppity (v. Guidam), goed voor 4.800 euro. Alleen Angelica Augustsson legde de barrage sneller af met Mic Mac du Tillard (v. Cruising).

In deze zware tour met 35 deelnemers gaf Maikel van der Vleuten op met de negenjarige VDL Groep Eureka (v. Chin Chin). Wout-Jan van der Schans met Zorro (v. Numero Uno) en Ivo Biessen met Audi’s Wizard (v. Lupicor) kwamen allebei met vijf strafpunten over de finish.

De derde prijs ging naar Martin Fuchs op PSG Future (v. Cash and Carry). Vierde was Marcus Ehning met Sabrina (v. Sandro Boy).

Winnaar van het CSI4* 1.45m was vandaag het Iers talent Bertram Allen op Wild Thing L (v. Montreux). Er waren ook veelbelovende achtjarige KWPN-paarden foutloos in deze proef, zoals AD Amigo B (v. Tadmus) met Alvaro de Miranda (6e) en Consigliere (v. Salvatore) met Rodrigo Pessoa (7e).

In het CSI2* 1.35m direct op tijd was Patrick van der Schans zevende op Broere Palerma (v. Quidam de Revel). Bram van der Pluijm nam de achtste prijs mee op Amigo Go (v. Manhattan).

Klik hier voor de uitslag van het CSI4* 1.55m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.