Ilan Bluman verkoopt GP-paard aan neef Daniel

De Colombiaan Daniel Bluman heeft een nieuw Grand Prix-paard aan zijn springstal toegevoegd. Het is de achtjarige Zangersheide gefokte zoon van Lewito, Ladriano Z die hij van zijn neef Ilan heeft overgenomen.

Ladriano Z is door William Schwizer aangekocht. Schwizer is ook mede eigenaar van Daniel Blumans toppaarden Apardi (v. Corland) en Bacara (v. Asca Z) en bezit nog een aantal jonge paarden. Daniel Bluman is erg enthousiast over de nieuwe aanwinst: “Het is een veelbelovend Grand Prix-paard. Hij heeft veel vermogen en is een goede aanvulling van mijn springstal.”

Onder Ilan Bluman liep Ladriano Z goede resultaten het afgelopen jaar. In de 3*GP van Harrisburg afgelopen oktober werd het paar derde en vlak daarvoor won Bluman een 1,50m- en een 1,60m-rubriek in Lexington.

In januari zal Daniel Bluman met Ladriano debuteren op het Winter Equestrian Festival in Wellington.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Grandprix-replay.com

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.