Ga naar hoofdinhoud

Inessa Merkulova wint Grand Prix Kür CDI3* Herning

Inessa Merkulova met Mister X. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Russische amazone Inessa Merkulova wist gisterenmiddag de Grand Prix Kür in Herning met een unanieme zege op naam te schrijven. Met haar 14-jarige Trakehner ruin Mister X (v. Egejus) liet zij 78,475% op het scorebord noteren.


Merkulova rijdt in Herning haar eerste wedstrijd van het jaar en gaat daarin meteen succesvol van start. Door de juryleden, waaronder ook de Nederlandse Mariette Sanders- Van Gansewinkel, werd de Russische amazone unaniem op de eerste plaats gezet met bijna 3% verschil op de nummer twee.

 

Blue Hors Don Olymbrio

Daniel Bachmann Andersen werd tweede met de tienjarige Blue Hors Don Olymbrio (v. Jazz) met een score van 75,775%. De in Nederland geboren hengst, gefokt door Jan Lamers uit Oss, ontving vorig jaar de elite status van het Deense Warmbloed paardenstamboek.

 

Drie tot en met vijf

Bernadette Brune werd derde met Lights of Londonderry (v. Londonderry) met 73,600%. De Australische Kristy Oatley werd vierde met Du Soleil (v. De Niro) met 73,325% en de vijfde plaats was voor Agnete Kirk Thinggaard met Atterupgaards Orthilia (v. Gribaldi). De Deense amazone scoorde 72,850%.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.