Jan Tops investeert in jong Belgisch talent

De zevenjarige merrie Latisha de Regor (v. Diamant de Semilly) verhuist naar de stallen van Jan Tops. De BWP-merrie bereikte dit jaar de finale bij de zevenjarigen op het wereldkampioenschap voor jonge paarden in Lanaken. Ook vorig jaar was de dochter van Diamant de Semilly op het WK.

Vanaf haar zesde jaar is Latisha de Regor onder het zadel van Guy Beyers. De merrie uit de fokkerij van de familie Veldeman liep naast het WK succesvol in de Belgische STX cyclus met overwinningen in Kuringen en Ghlin.

Uit de moeder van Latisha fokte Veldeman ook de goedgekeurde hengst Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte) die begin dit jaar de hengstencompetitie won. De merrielijn gaat terug naar de beroemde Qerly Chin (v. Chin Chin).

Bron Horseman

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.