Jazmin Yom Tov neemt Sjef Janssen in de arm

De Hongaars-Israëlische ondernemer Arie Yom Tov heeft Sjef Janssen in de arm genomen om zijn dochter Jazmin te gaan trainen met als doel de Spelen van 2020 en 2024. Aan Eurodressage vertelde Yom Tov dat hij een langetermijnovereenkomst heeft gesloten met de Nederlandse trainer met een optie voor een verlenging.

“Ik zocht naar de meest ervaren trainer om Jazmin in de komende jaren te laten doorgroeien en haar te helpen om de Olympische Spelen te bereiken”, legt Arie Yom Tov aan Eurodressage uit.

U25

De zestienjarige Jazmin Yom Tov die haar thuishaven in Uden heeft, is al drie jaar internationaal actief. Vorig jaar nam ze voor Hongarije deel aan onder andere het EK voor Young Riders met Thamar Zweistra’s Oldi (v. Swagman). Voor dit jaar heeft ze zich al gekwalificeerd voor het EK U25 in Exloo.

Hexagon

De kwalificatie voor Exloo haalde Jazmin binnen met de veertienjarige Hexagon’s Zodinde, die haar vader in januari kocht bij stal Hexagon waar de Hongaarse trainde. De merrie van Louisville liep onder Thamar Zweistra Grand Prix. Vervolgens werd in april de twaalfjarige KWPN-hengst Bojengel (v. Uptown) aangeschaft.

Junioren en Young Riders

Met Sungai (v. Stedinger) rijdt Jazmin bij de Young Riders en op de Desperados-zoon Dodge Ram bij de junioren. Daarnaast heeft Yom Tov nog enkele talentvolle dressuurpaarden tot haar beschikking.

Bron Eurodressage

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.