Jeanette Corbeek succesvol in Verona

Naast de 5*-wedstrijden heeft Jumping Verona ook een CSI2* waarin Jeanette Corbeek succesvol meedraait. Op de eerste twee dagen reed de amazone uit Wekerom een vierde, vijfde en zesde plaats bij elkaar. Ook Amber Feijen, Rob Eras en Angelique Hoorn waren in verschillende rubrieken in de prijzen te vinden.

Op de openingsdag in Verona was er een zesde plaats voor Jeanette Corbeek met de Lux-merrie Bugatti in een Twee Fasen-proef over 1,30m. In deze rubriek reed Rob Eras Mikimoto (v. Diamnat de Semilly) naar de negende plek. Amber Feijen werd dertiende met Dalvaro-W (v. Calvaro Z). De proef kwam op naam van de Zwitserse Frederique Fabre Delbos met Urian des Fontaines (v. Jumpy des Fontaines).

Met de Guidam-merrie Zaza was er een zesde plaats voor Jeanette Corbeek in een 1,35m-rubriek. In de barrage kwam Corbeek bijna drie seconden te kort op de winnaar Jacques Helmlinger uit Frankrijk met Origan de Vains (v. Allegreto).

Frederique Fabre Delbos boekte op de tweede dag haar tweede overwinning met Urian des Fontaines. Nu kwam Jeanette Corbeek dichterbij met Bugatti. Op een honderdste miste ze het podium.

In de 1,40m-rubriek won Amber Feijen de achtste prijs met de Chacco Blue-merrie Briljant. De rubriek werd gedomineerd door de Italianen, Luca Coata was de winnaar met Quite Beauty (v. Quite Easy).

Angelique Hoorn haalde met Faust van Weltevreden (v. Zidane) in een andere 1,30m-rubriek nog een dertiende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.