Jens Baackmann wint GP Münster met Cornet-dochter Carmen

Jens Baackmann met Carmen (v. Cornet Obolensky) - Foto: still ClipMyHorse.tv

Op het Turnier der Sieger, afgelopen augustus, greep Jens Baackmann met de twaalfjarige Cornet Obolensky-dochter Carmen net naast de overwinning in de Grote Prijs in zijn thuisstad Münster. En vorig jaar in de Grote Prijs van de K+K Cup was er een derde plaats. Vanmiddag was het wel raak en reed Baackmann – luid aangemoedigd door het thuispubliek – naar de overwinning. 

32,95 seconden hadden Baackmann en zijn schimmelmerrie nodig om door de barrage te komen. De nog maar negentienjarige Lars Volmer kwam knap in de buurt.

Volmer, die bij de pony’s en de junioren voor Duitsland in actie kwam op internationale kampioenschappen, stuurde Maja H (v. Contendro I) naar de tweede plaats. Derde werd Toni Haßmann met Bien-Aimee de la Lionne (v. Balou du Rouet).

Uitslag


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.